واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار اعضای شورای رهبری حماس: کشور‌های اسلامی می‌توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند پاشیدن خاک به سمت وزیر آموزش و پرورش بر سر مزار دانش آموزان نخبه کرمانی + فیلم  وزیر کشور خطاب به مردم: سفرهایتان را لغو کنید / کاهش ۲ یا سه درجه‌ای دمای منازل و صرفه جویی می‌تواند در پایداری انرژی کمک کند پزشکیان در پیام تسلیت به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی: عاملان و مقصران معرفی شوند حواشی ناتمام ایران خودرو؛ مجلس ورود کرد واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک خطیب جمعه تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد؛ پیشنهاددهندگان تحقیر شدند دستور پزشکیان برای بازبینی پرونده جانبازان برای کاهش هزینه فرمانده معظم کل قوا: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه و عاقلانه نیست/ نباید با آمریکا مذاکره کرد امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش آماده دفاع از ایران است / می‌ایستیم و تا آخرین قطره خون خود را فدا خواهیم کرد دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبری سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: اخبار منتشره درباره رفع فیلتر برخی سکو‌های خارجی در ایام ۲۲ بهمن، صحت ندارد دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ ابعاد تازه از انفجار پیجر‌ها در لبنان وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست

قالیباف: مطمئنم دولت توافق عادلانه را در سیاست خارجی رقم می‌زند

رئیس مجلس گفت: مطمئنم دولت سیزدهم برای احقاق حق ملت ایران در حوزه سیاست خارجی و رفع تحریم مذاکره خوب و توافق عادلانه را رقم خواهد زد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک نمایندگان پارلمان و دولت گفت: مطمئنم دولت در سیاست خارجی و رفع تحریم با تلاش خود، مذاکره خوب و عزتمندانه و توافق عادلانه را رقم خواهد زد تا حق ملت گرفته شود و تحریم ظالمانه از این ملت برداشته شود.

 

جدیدترین دوره مذاکرات برجامی که از آن به عنوان مذاکرات رفع تحریم یاد می‌کنند، ۸ آذر ماه در وین آغاز شد.

 

بر اساس گزارش‌ها این مذاکرات میان ایران، ۴+۱ و آمریکا در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزرای خارجه کشورها در هتل کوبورگ وین برگزار می شود.

 

روز گذشته امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در گفت‌وگو با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، گفته است برخلاف بدعهدی و بی عملی آمریکا و سه کشور اروپایی، تهران با حسن نیت و جدیت وارد مذاکرات هسته‌ای وین شده تا به یک توافق خوب دست پیدا کند. در مقابل دبیرکل سازمان ملل متحد هم از این مذاکرات استقبال کرده و با اعلام حمایت خود از احیای کامل برجام، از نتیجه بخشی مذاکرات ابراز امیدواری کرده است. این در حالی است که دولت سیزدهم از زمان آغاز به کارش بر عملگرایی در مذاکرات تاکید داشته است.

 

گوترش نیز درخواست ایران در مورد راستی‌آزمایی جهت رفع تحریم‌ها را عاقلانه توصیف کرده است.

 

رئیس مجلس حل مسائلی مانند بورس، معیشت، اشتغال، تامین مسکن، جوانی جمعیت و بالا بردن قدرت خرید مردم را از توقعات این دوره از پارلمان دانسته است اما در ادامه گفت که مردم برای تحقق برخی اولویت ها دارند لِه می شوند و به آنها سخت می گذرد.

 

قالیباف در سخنرانی اش به سهم کمتر از ۵ درصدی مردم و دولت از حوزه صنایع، معادن و انرژی اشاره کرد و گفت که انتشار اوراق قرضه در شرایط فعلی کشور اشتباه است.

 

تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام و برخورد جدی با سودگران از دیگر مسائلی بود که رئیس مجلس به آن اشاره کرد./باشگا خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار